Tragedie în lumea boxului! A murit Rudel Obreja, la doar 57 de ani!

de | 12.03.2023 16:54 | Știri, Eveniment, Național

Veste tragică în lumea boxului, după ce fostul pugilist Rudel Obreja, s-a stins din viață la vârsta de 57 de ani, după ce a trecut prin momente cumplite în ultimele luni.

Cea care a făcut publică groaznica veste este chiar Liga Profesionistă de Box, care a transmis un mesaj emoționant în memoria acestuia.

Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea în neființă a fostului om de box Rudel Obreja. Drum lin printre stele, drag prieten! Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a informat Liga Profesionistă de Box.

De asemenea, CS Dinamo a confirmat decesul fostului sportiv al grupării din „Ștefan cel Mare”.

Drum lin, Rudel Obreja!

Fostul campion dinamovist Rudel Obreja s-a stins astăzi din viață, la vârsta de 57 de ani. Anunțul a fost făcut de familia sa.

Născut pe 6 august 1965 la Galați, Rudel Obreja a fost medaliat cu bronz la Campionatul Mondialul din 1989 și cu argint la Europeanul din 1989. De asemenea, a fost multiplu câștigător al Centurii de Aur și al titlului național.

Dumnezeu să-l ierte! Condoleanțe familiei”, este comunicatul transmis de CS Dinamo.

Rudel Obreja a trecut, în ultimii ani, prin cea mai grea perioadă a vieții sale. Fostul sportiv a cerut să iasă din penitenciar pentru a se trata de cancer, după ce a fost condamnat la închisoare în dosarul „Gala Bute”, alături de Elena Udrea.

Am nevoie de tratament in condiții UMANE, de grija medicilor și a familiei mele, extrem de importante în contextul actual și iată de ce:
– stau într-un salon de spital, aproape tot timpul cu perfuzii, care-mi atenuează durerile crunte;
– sunt păzit de gardieni în salon, corp la corp, zi și noapte
– nu am telefon, doar 5 vizite PE LUNĂ ale soției, deci nu am capacitatea de mișcare pentru a începe tratament sau operație chirurgicală.

Cer să mi se recunoască DREPTUL conferit de Lege, al întreruperii executării pedepsei, pentru a începe demersurile medicale în România sau în străinătate! VREAU SĂ TRĂIESC”, relata Rudel Obreja pe Facebook, anul trecut.

media 166079673052082400 - Tragedie în lumea boxului! A murit Rudel Obreja, la doar 57 de ani!

stiripesurse.ro

media 166079668613708900 - Tragedie în lumea boxului! A murit Rudel Obreja, la doar 57 de ani!

stiripesurse.ro

Imagini cu fostul pugilist Rudel Obreja, la ieșirea din închisoare.

Sursa Foto HotNews

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Minori de 12 și 13 ani din Argeș – DAȚI DISPĂRUȚI!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole