Tragedie pe terenul de sport. Un tânăr student a murit în timp ce juca fotbal

de | 06.03.2024 12:58 | Eveniment, Național

Sfârșit tragic pentru un italian de 26 de ani.  Tânărul, student la o facultate din Arad, a murit în timp ce juca fotbal pe un teren de sport.

Evenimentul tragic a avut loc marți seara.

Potrivit specialarad.ro, tânărul a murit subit în timp ce juca fotbal cu prietenii, pe un mic teren de sport aflat în apropierea blocurilor Bermo de pe str. Banul Mărăcine. În timpul partidei de fotbal, băiatului i s-a făcut rău și a căzut brusc. Speriați, colegii au sunat imediat la 112.

Din păcate, la sosirea echipajului SMURD, tânărul era deja în stop cardiorespirator. Medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Intervenția SMURD Terapie Intensivă Mobilă a mers la ora 20:45 în zona Kaufland, la terenul de sport, unde un bărbat, cetățean italian, de 26 ani, era în șoc cardiorespirator la sosirea echipajelor. A fost declarat decesul de către medicul echipajului”, a declarat pentru Special Arad purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

De asemenea, la locul tragediei s-au deplasat și oamenii legii.

La data de 5 martie a.c., în jurul orei 20:45, poliţiştii arădeni au fost sesizaţi despre faptul că, pe un teren de sport din municipiu, un tânăr ar fi decedat în timp ce desfăşura activităţi sportive. Acesta a fost identificat în persoana unui cetăţean italian, de 26 de ani, care studia la o universitate din Arad”, a transmis IPJ Arad.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală, pentru efectuarea autopsiei și stabilirea cauzei decesului.

Sursă foto:

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Informare meteo! ANM anunță ploi și lapoviță în majoritatea regiunilor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Arad | Kaufland

Ultimele articole