Tragedie pe o șosea din Buzău! Un autocar s-a răsturnat, 22 de oameni au ajuns la spital

de | 08.05.2023 22:30 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Tragedie pe o șosea din Buzău! Un autocar s-a răsturnat, 22 de oameni au ajuns la spital

Un grav accident rutier a avut loc, luni după-amiază, pe DN 2 (E85), la ieșire din municipiul Râmnicu Sărat către Focșani, unde un autocar cu 32 de persoane la bord s-a răsturnat în afara șoselei.

Autoritățile au activat Planul Roșu de intervenție în acest caz.

Șoferul autocarului ar fi pierdut controlul volanului și ar fi derapat.

În vehicul se aflau muncitorii de la o fabrică de confecții din Focșani, majoritatea preluați din zona Râmnicu Sărat.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de SMURD și Ambulanță, dar și echipe de Poliție și de la Secția Drumuri Naționale.

Din primele date de la faţa locului a reieşit că autocarul, condus dinspre Focşani către Râmnicu Sărat, de către un conducător auto râmnicean, în vârstă de 52 de ani, s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Accidentul s-a soldat cu rănirea şoferului şi a 22 de pasageri din autocar. Cele 23 de persoane rănite au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău relatează digi24.ro

În urma incidentului 23 de persoane au fost transportate la spital, dintre care 19 femei și 4 bărbați, iar alte 7 persoane au fost asistate la locul evenimentului, refuzând transportul la spital.

Au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Focşani 2 femei, la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat 9 femei şi 2 bărbaţi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău 8 femei şi 2 bărbaţi”, a transmis ISU Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Foto ISU Buzău

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Incredibil, dar adevărat! Plasele de susținere a pietrelor de sub podurile de pe Drumul Expres Craiova Pitești au fost furate

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole