Tragedie! Trei persoane – o femeie și doi bărbați – găsite decedate într-o locuință din Argeș

de | 30.04.2023 22:43 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

Caz șocant descoperit în această seară de polițiștii argeșeni!

Aceștia au fost sesizați prin apel la 112, că este posibil ca trei persoane să se afle în stare de inconștiență într-o locuință din localitatea Bârla.

Oamenii legii împreună cu pompierii argeșeni s-au deplasat la locul indicat unde au descoperit trei persoane decedate. Este vorba despre o femeie de 60 de ani și doi bărbați, de 67 de ani, respectiv 70 de ani.

Trupurile acestora vor fi transportate la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei, s-a deschis și un dosar penal în acest caz iar cercetările continuă.

În seara zilei de 30 aprilie în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, într-o locuință din localitatea Bârla, este posibil ca trei persoane să fie inconștiente, întrucât nu răspund apelurilor aparținătorilor.

 

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului, împreună cu pompierii argeșeni, s-au deplasat la fața locului și au pătruns în locuință, unde au găsit trei persoane, o femeie de 60 de ani și doi bărbați, de 67 de ani, respectiv 70 de ani, decedate, fără urme de violență, din primele verificări.

 

Trupurile celor trei persoane vor fi transportate la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

 

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările vor continua, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, a transmis IPJ Argeș. 

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(Video) Intervenție Salvamont Argeș în cazul unui bărbat rănit în masivul Iezer-Păpușa

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bârla | Lunca Corbului | Salvamont

Ultimele articole