Un minor care a căzut de pe o pasarelă pietonală pe cablurile electrice ale CFR – a fost electrocutat la 27.000 de volţi

de | 11.02.2023 09:57 | Știri, Eveniment, Național

Un eveniment tragic s-a în zona pasarelei pietonale din cartierul Manta Roșie din Iaşi, acolo unde un minor de numai 16 ani se zbate acum între viață și moarte, după ce a căzut de pe o pasarelă pietonală peste o trecere cu calea ferată, conform Antena 3 CNN.

Tânărul s-a electrocutat la 27.000 de volţi și are arsuri pe aproximativ 90% din suprafața corpului.

Martorii au declarat că au auzit un zgomot puternic în zona liniei de cale ferată.

Adolescentul a ajuns de urgență la spital.

Intervenția echipajului de terapie Intensivă SMURD Iași la un adolescent de 16 ani cu arsură provocată prin contactul cu un fir de înaltă tensiune aflat pe un vagon, a fost în același timp diagnostic un traumatism prin cădere.

Apelantul a transmis că o persoană a căzut de pe o pasarelă pietonală peste liniile electrice, apoi pe o locomotivă și este electrocutat cu hainele în flăcări”, confor, UPU Spitalul Sf. Spiridon Iaşi.

Este un caz foarte grav, cu risc vital. Pacientul prezintă arsuri prin arc electric de înaltă tensiune, 27.000 de volţi pe o suprafață de aproximativ 80-90 % și profunde chiar și de nivel patru”, a precizat Roşu Solange, medic şef Spitalul Sf Spiridon.

Medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire, potrivit sursei citate.

Autoritățile au deschis o anchetă în acest caz.

 

Foto descriptiv.

Sursa Foto valureni.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident chimic la o fabrică din România! Mobilizare majoră de forțe

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: