Tragic! Un șofer de TIR ce avea permisul suspendat a lovit mortal un biciclist!

de | 19.07.2023 11:12 | Știri, Eveniment, Național

O tragedie a avut loc marţi seară, după ce un biciclist, în vârstă de 42 de ani, a fost spulberat de un TIR. Tragicul eveniment s-a petrecut pe un drum din judeţul Bistriţa-Năsăud.
Mai mult de atât, șoferul TIR-ului avea permisul suspendat.

Evenimentul s-a petrecut pe drumul judeţean 172C, între localităţile Strâmba şi Josenii Bârgăului, din Bistriţa-Năsăud, scrie News.ro

Poliţiştii deplasaţi la locul evenimentului au constatat faptul că un autotren condus de un bărbat de 52 de ani, din Şanţ, ar fi surprins şi accidentat un biciclist de 42 de ani, din Bistriţa. Din nefericire, în urma accidentului, bărbatul de 42 de ani şi-a pierdut viaţa. Verificările efectuate de către poliţişti au indicat faptul că şoferul autotrenului avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat”, informează Poliţia judeţeană Bistriţa-Năsăud, potrivit Digi24.

Şoferul de TIR a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul arătând că el nu consumase alcool.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

 

Foto descriptiv.
Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole