Trei dintr-un foc. Şoferi depistaţi conducând fără permis

de | 21.07.2023 17:20 | Știri, Eveniment, Județean

Ieri, trei conducători auto au fost depistaţi de poliţiştii argeșeni, în timp ce conduceau vehicule, fără a poseda permis.

Printre cei ghinioniști se află și un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Poiana Lacului.

El a fost depistat, în cursul zilei de ieri, 20 iulie, în timp ce conducea un motociclu, raza localității de domiciliu.

Tânărul a fost oprit în trafic pentru un control de rutină, iar din verificările efectuate în bazele de date ale Poliției Române, oamenii legii au constatat că argeșeanul nu deține permis de conducere pentru această categorie de vehicule.

În aceeași situație s-a aflat și un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Stoenești, care conducea un autoturism, pe raza localității de domiciliu, deși nu avea permis de conducere.

Tot ieri, a fost prins pe străzile argeșene, de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, și un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din județul Galați, care conducea un autoturism, pe DN 7, iar din verificările efectuate în bazele de date ale Poliției Române a rezultat că aceasta are dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

În toate cele trei situații, au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar oamenii legii continuă verificările, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Un vagon plin de cărbune fumegă în Gara Golești!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Drumul Național 7 | Galați | Poiana Lacului

Ultimele articole