Trei fetiţe şi un băieţel au venit pe lume de Crăciun la maternitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti

de | 27.12.2023 15:35 | Pitești, Lifestyle

  • Patru copii a adus Moşul în dar, de Crăciun, la SJU Pitești!

414639350 815906070339531 2218399998863311482 n - Trei fetiţe şi un băieţel au venit pe lume de Crăciun la maternitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti
Ce poate fi mai frumos decât să primeşti în dar de Crăciun, o viaţă. De un asemena dar au avut parte patru femei din județ care au devenit mame de Crăciun, la Piteşti.
Primele două zile de mare sărbătoare creştină au adus, cu siguranţă, lacrimi de fericire în rândul celor patru familii norocoase.
Trei fetiţe şi un băieţel, au venit pe lume de Crăciun, în maternitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti (SJUP).
Două naşteri au fost înregistrate, luni la SJUP. Cea mai curajoasă a fost o fetiţă al cărei plânset s-a auzit în maternitatea din Piteşti la douăzeci de minute după ora 10. A urmat-o, în aceeaşi zi, un băieţel mai după amiază, adică pe la ora 18:40 min. Ambii bebeluşi cântăreau la naştere peste trei kilograme.
Marţi, a doua zi de Crăciun, două fetiţe, de peste 2500 de grame, s-au născut în cadrul maternităţii Spitalului Judeţean. Prima fetiţă s-a născut după miezul nopţii, la ora 3,45 min, iar cea de-a doua fetiţă a venit pe lume, mai spre dimineaţă, la ora 5,40”, au transmis reprezentanții Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti pe pagina de socializare. 
Aceștia au mai anunțat faptul că naşterile, toate prin cezariană, au decurs fără complicaţii iar mămicile şi bebeluşii care şi-au petrecut Crăciunul în spital vor merge acasă înainte de Anul Nou.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: SJU Pitești