Trei infracțiuni dintr-o lovitură. Beat și fără permis, un argeșean a condus un moped neînmatriculat

de | 20.08.2023 15:00 | Județean, Eveniment

Inconștiență din partea unui bărbat de 46 de ani, din Călinești.  Chiar dacă știa că este sub influența băuturilor alcoolice și nu deține permis de conducere, el a hotărât să iasă la plimbare cu un moped neînmatriculat. Acum, el s-a ales cu dosar penal.

Totul s-a petrecut pe 18 august, în jurul orei 18:00. Argeșeanul a avut ghinionul de a fi oprit în trafic, pentru un control de rutină, de polițiști, pe str. Sticlelor din Ștefănești.

În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere, iar autovehiculul pe care îl conducea nu este înmatriculat sau înregistrat în circulație.

De asemenea, argeșeanul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că se afla sub influența alcoolului. Având în vedere valoarea în urma testării, mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, el a fost dus la un spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma ispravei sale, bărbatul s-a ales cu dosar penal, iar oamenii legii vor continua cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

foto descriptiv bucovinamedia.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un piteștean de 68 de ani a crezut că a dat norocul peste el, dar s-a ales cu o plângere penală!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Călinești