Trei persoane au murit și un adolescent a fost resuscitat, după ce două mașini s-au ciocnit la ieșire din Sibiu

de | 10.06.2023 13:55 | Știri, Eveniment, Național

Tragedie petrecută astăzi, 10 iunie, în localitatea Rășinari din județul Sibiu, acolo unde trei persoane și-au pierdut viața iar un băiat de 15 ani a fost readus la viață.

Accidentul s-a petrecut între două autoturisme în intersecția dintre DJ 106A (Sibiu – Păltiniș) cu DJ 106D (Sibiu – Cisnădioara).

Evenimentul tragic s-a produs din cauza neacordării de prioritate a unui șofer de 63 de ani.

accident Sibiu

Foto: info trafic Jud sibiu

Din primele cercetări efectuate a rezultat ca, în timp ce conducea un autoturism dinspre Sibiu spre Rășinari, la intersecția cu DJ 106D, un bărbat în vârsta de 63 de ani, a virat la stânga fără sa acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Rășinari spre Sibiu de către un bărbat în vârstă de 24 de ani. Din păcate, în urma coliziunii a rezultat decesul a 3 persoane, cei doi conducători auto si un pasager din primul autoturism, bărbat în vârsta de 50 de ani, precum si rănirea altor doi pasageri, un adolescent în vârstă de 15 ani, din primul auto și un bărbat în vârstă de 31 de ani, din cel de-al doilea autoturism.

Cercetările continua în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor care au dus la producerea acestui eveniment rutier”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter, potrivit oradesibiu.ro.

Au intervenit la locul accidentului pompierii cu o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și ATPVM. Totodată s-au deplasat și două echipaje SAJ și un echipaj SMURD ambele cu medic

accident Sibiu

Foto: info trafic Jud sibiu

Impactul dintre cele două mașini a fost atât de puternic încât patru pasageri au fost încarcerați. Trei nu au mai putut fi salvați, în timp ce un adolescent de 15 ani a fost resuscitat și transportat ulterior la spital.

În urma accidentului rutier dintre două autoturisme, 3 bărbați în vârstă de 24, 50 și 63 prezentau leziuni incompatibile cu viața, medicii prezenți la fața locului declarând decesul acestora.  De asemenea, alte 2 persoane implicate în accident au fost grav rănite.

Un minor în vârstă de 15 ani, a suferit un stop cardio-respirator, acesta a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost transportat la CPU Luther dar și un bărbat de 31 de ani. Ambii au fost transportați la spital de echipajele SAJ”, a transmis ISU Sibiu.

 

Foto: info trafic Jud sibiu

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Sibiu