Trei pompieri aflați în timpul liber au salvat doi oameni dintr-un incendiu

de | 23.10.2022 18:59 | Știri, Eveniment, Național

Trei pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei au salvat două persoane dintr-un incendiu, în drumul lor spre casă.

Andrei, Ionuț și Ghiță, pe numele lor, tocmai ieșiseră dimineața din tura de serviciu iar în drumul lor spre casă, în localitatea Moftin, au observat un nor de fum ce ieșea de la o locuință.

Cei trei pompieri nu au stat pe gânduri și s-au dus să vadă despre ce este vorba.

Aceștia au realizat când au ajuns la locul incendiului că acoperișul casei ardea. Au intrat în locuință și au scos două persoane din incendiu. Ce doi oameni au avut un mare noroc cu pompierii, deoarece dormeau, nu știau ce se întîmplă cu casa lor.

pompieri la

Fără intervenția promptă a celor trei pompieri deznodământul putea fi unul foarte trist.

Cei trei eroi au intervenit până la sosirea colegilor și au sprijinit forțele de intervenție în lichidarea acestuia. Și-au reluat drumul către familiile lor doar după finalizarea intervenției.

Noi am făcut un lucru normal și cu siguranță oricine ar fi intervenit ca și noi” , au spus la unison cei trei eroi.

 

„Unele medalii se agață de suflet nu pe haină”

 

Suntem onorați că am primit șansa de a fi colegi cu voi, suntem mândri și vă mulțumim în primul rând pentru modestia de care dați dovadă.

 

Unele medalii se agață de suflet nu pe haină” este mesajul emoționant transmis de colectivul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare.

 

Foto: Facebook ISU Satu Mare

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole