În trei săptămâni. 30.000 de caziere judiciare au fost eliberate gratuit online

de | 22.02.2023 09:07 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

30.000 de caziere judiciare au fost eliberate gratuit online în primele trei săptămâni de la integrarea serviciului în platforma Ghiseul.ro, a anunțat Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR).

Potrivit informării ADR publicată pe pagina de Facebook, de la începutul anului 2023, Ghișeul.ro a procesat peste 990.000 de tranzacții online – fiecare dintre ele cu zero comision, suma colectată ridicându-se la peste 330 de milioane de lei. Totodată în primele trei săptămâni de la integrarea serviciului în platforma Ghiseul.ro, peste 40.000 de conturi au fost create în HUB-ul MAI, majoritatea covârşitoare fiind realizate pe baza credenţialelor de utilizator în platforma Ghiseul.ro

”Prin www.ghiseul.ro, cazierul judiciar este eliberat online, gratuit, oricând și de oriunde. Procedura de eliberare online a cazierului este simplă, rapidă și sigură, cetățenii având nevoie doar de un cont în platforma Ghișeul.ro și de un card bancar”, a declarat Dragos – Cristian Vlad, președintele ADR potrivit sursei citate.

Dacă nu aveți un cont în platforma Ghișeul.ro, vă puteți crea unul în doar 3 minute folosind Ghidul de creare a contului în 7 pași simpli realizat de ADR și disponibil aici.

Foto descriptiv. Sursă foto: alba24.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Angajatul unei primării a fost reținut în urma unor plăți ilegale în valoare de două milioane de lei!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: