Trei tineri au intrat în casa unui bătrân și au furat bani și un telefon!

de | 12.01.2023 15:40 | Știri, Eveniment, Național

Trei tineri din Blaj au spart casa unui om în vârstă și i-au furat suma de 700 de lei, dar și un telefon mobil, potrivit alba24.ro.

De asemenea, având în vedere că unul dintre ei are doar 16 ani, doar doi au fost reținuți, este vorba despre unul de 21 și altul de 26 de ani.

Tinerii au fost reținuți pentru 24 de ore.

Potrivit IPJ Alba, polițiștii de investigații criminale din Blaj au luat măsura reținerii la data de 11 ianuarie 2023, pentru 24 de ore, față de cei doi tineri, de 21 și 26 de ani, din municipiul Blaj, care sunt cercetați pentru furt calificat.

Evenimentul a avut loc în seara zilei de 8 ianuarie 2023. Toți trei au pătruns în casa bătrânului în vârstă de 68 de ani când acesta dormea, conform sursei citate.

În cursul zilei de azi, cei doi tineri reținuți vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Foto descriptiv.

Sursa Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetanline.ro

Petrom anunță că nu va plăti taxa de solidaritate pe profit impusă de Guvernul României! Rareș Bogdan reacționează!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alba | Blaj | Petrom

Ultimele articole