Trivale între pădure parc și arie protejată. Radu Perianu, apel către Cristian Gentea: ”Îi cer încă o dată public să retragă recursul”

de | 16.04.2024 11:05 | Pitești, Politic

Radu Perianu, fostul prefect și candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Argeș, îi cere primarului Cristian Gentea să retragă recursul la decizia instanței referitoare la Pădurea Trivale și să lase demersurile pentru arie protejată să se finalizeze.

”Am văzut motivarea instanței în cazul Pădurii Trivale. Am văzut și încăpățânarea PSD si a lui Cristian Gentea de a continua transformarea pădurii în parc. Îi cer încă o dată public să retragă recursul și să lase demersurile pentru arie protejată să se finalizeze.

Mai mulți piteșteni m-au întrebat în ultima perioadă ce se întâmplă cu Pădurea Trivale. O spun răspicat: mă voi lupta până în ultima clipă ca Pădurea Trivale să fie arie protejată. Am câștigat în primă instanță procesul cu Primăria Pitești și cu primarul PSD, Cristian Gentea. Le-am cerut public PSD-iștilor să lase pădurea piteștenilor în pace. Le cer înca o dată să retragă recursul și să lase demersurile pentru arie protejată să se finalizeze.

Din păcate, Cristan Gentea și Ion Mînzînă continuă să insiste cu transformarea pădurii în parc. Nu voi obosi să le spun răspicat amândurora: luați mâinile de pe pădurea piteștenilor. Nu aveți niciun drept să vă bateți joc de ea”, a explicat Radu Perianu, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Argeș, în comunicatul remis presei.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Până în data de 9 aprilie, au fost aduși 233 de fugari. Senatul a adoptat în unanimitate proiectul “fugarul plătește”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Primăria Municipiului Pitești | Radu Perianu

Ultimele articole