Tupeu și inconștiență pe străzile argeșene! Tot mai mulți șoferi băuți sau drogați urcă la volan

de | 08.05.2023 19:37 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Tupeu și inconștiență pe străzile argeșene! Tot mai mulți șoferi băuți sau drogați urcă la volan

Polițiștii rutieri argeșeni au continuat, în ultimele 24 de ore, acțiunile desfășurate în vederea prevenirii și combaterii cauzelor care duc la producerea accidentelor rutiere, punându-se accent pe depistarea șoferilor care urcă beți sau drogați la volan.

Astfel, în cursul zilei de 7 mai, un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din Pitești, a fost depistat de către polițiști, conducând un autoturism în timp ce se afla sub influența drogurilor.

În urma testării cu aparatul DrugTest, acesta a indicat prezența unor substanțe cu efect psihoactiv, iar bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea determinării substanțelor psihotrope prin analize de specialitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.” transmit reprezentanții IPJ Argeș

Nu au scăpat nici șoferii inconștienți, care se urcă băuți la volan.

În acest sens, un piteștean, în vârstă de 45 de ani a fost, a fost depistat de polițiști în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe strada Calea Craiovei din Pitești, fiind sub influența alcoolului.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care el a fost dus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.” transmite IPJ Argeș

În aceeași situație s-a aflat și un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din Mioveni, care a fost surprins de oamenii legii conducând un autoturism, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Evenimentul s-a petrecut în dimineața zilei de 7 mai și a avut loc pe strada Eroilor din Mioveni.

Aceeași soartă a avut-o și un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din Poiana Lacului, care a fost surprins de polițiști, pe DN67B, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Foto Monitorul de Cluj

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

La plimbare cu mopedul în Mălureni! Fără drept de a conduce, fără RCA și ITP valabile

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole