De azi, platforma Twitter are un nou logo! Cu ce a fost schimbată celebra pasăre

de | 04.04.2023 12:25 | Știri, Lifestyle, Național

  • Noutăți de la Twitter!

Începând de astăzi 4 aprilie platforma Twitter are un nou logo!  Celebra pasăre a fost schimbată cu imaginea criptomonedei Dogecoin.

Twitter

Foto: Antena3 CNN

 

Toți utilizatorii platformei au constatat încă de la primele ore ale dimineții faptul că logo-ul platformei a fost schimbat cu Dodge, decizia fiind luată probabil de CEO-ul companiei, nimeni altul decât Elon Musk.

Cel mai bogat om al planetei Elon Musk a promovat intens criptomoneda Dogecoin încă de la lansare iar după schimbarea logoului, valoarea Dogecoin a crescut cu peste 25% , potrivit Antena 3 CNN.

Sursa Foto The Indian Express

O altă schimbare făcută recent de Twitter a fost aceea de introducere a unui abonament pentru bifa albastră, acest semn confirmând faptul că un cont este oficial și verificat.

Reamintim faptul că platforma Twitter a fost preluată la sfârșitul anului trecut de Elon Musk, acesta aplicând mai multe schimbări în rândul angajaților și în funcționalitatea rețelei de socializare.

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

„Exponatul lunii” la Muzeul Județean Argeș – Trofeu „Laureat al Sportului Românesc” conferit piteșteanului Marian Oprea  

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: