Twitter poate urma să fie interzis!

de | 02.12.2022 09:12 | Știri, Lifestyle, Național

Elon Musk a fost avertizat de către Uniunea Europeană cu privire la faptul că Twitter riscă să fie interzis dacă nu va respecta regulile privind moderarea conținutului, a informat Financial Times, preluat de Reuters, potrivit tomania24.ro.

Astfel,Thierry Breton, comisarul european pentru piața internă, l-a avertizat pe Musk în timpul unei întâlniri video care ar fi avut loc miercuri, a relatat FT, conform sursei citate.

Thierry Breton a precizat că trebuie să respecte anumite reguli și să renunțe la o abordare „arbitrară” pentru repunerea în drepturi a utilizatorilor interziși. De asemenea, Musk trebuie să fie de acord cu un „audit independent” al platformei până anul viitor, potrivit raportului.

Mai este încă foarte mult de lucru, deoarece Twitter va trebui să implementeze politici transparente pentru utilizatori, să consolideze în mod semnificativ moderarea conținutului și să protejeze libertatea de exprimare, să abordeze dezinformarea cu hotărâre și să limiteze publicitatea direcționată”, l-a informat Breton pe Musk conform Reuters.

Cei doi au căsut de acord că UE va efectua un test la sediul central al Twitter la începutul anului viitor. Scopul este acela de a evalua dacă Twitter respectă normele UE.

 

Foto The Indian Express

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cutremur produs astăzi, 2 decembrie 2022!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole