Ultima inspecție pe teren la DJ 503. Ion Mînzînă: ”Zilele acestea vom finaliza acest drum extrem de important!”

de | 15.12.2023 12:04 | Județean, Politic

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, a efectuat astăzi ultima inspecție pe teren la DJ 503, cel mai important proiect de infrastructură rutieră derulat de Consiliul Judetean (CJ) Argeș pe fonduri europene în acest mandat și cel mai mare în Regiunea Sud-Muntenia!

”Am fost împreună cu administratorul județului, Cristian Puiu, pe mai multe tronsoane. Ne-a interesat în mod special podul de la Mozăceni, ultima parte din proiect care trebuie realizată. Și acesta este aproape finalizat.

Așadar zilele acestea vom finaliza acest drum extrem de important, care are o lungime de 42 de kilometri. Un proiect de aproximativ 100 de milioane de lei!”, a transmis Ion Mînzînă.

DJ 503 (Slobozia – Rociu – Oarja – Catanele) trece prin comunele Slobozia, Mozăceni, Negrași, Teiu, Rociu, Oarja și Căteasca și leagă Argeșul de județele Dâmbovița și Giurgiu. Anul trecut, a fost dat în folosință DJ 504 (jud. Teleorman – Popești – Izvoru – Recea – Cornățel – Vulpești), modernizat tot pe fonduri europene în lungime de 26 de kilometri.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Merg în Parlament pentru dezbatere de urgență. Guvernul a aprobat bugetul de stat și bugetul asigurărilor sociale pentru 2024

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ion Mînzînă

Ultimele articole