Ultimele articole vor fi publicate în Libertatea. Mâine, ediția de adio a Gazetei Sporturilor

de | 02.11.2023 12:26 | Național, Lifestyle

Redacţiile Libertatea şi GSP au decis că vineri, 3 noiembrie, ziarul Libertatea ”va găzdui un ultim semnal tipărit al Gazetei Sporturilor, realizat special pentru ca publicul să-și poată lua ”la revedere” de la cel mai vechi ziar al sportului românesc”, anunță jurnaliștii GSP.

Reamintim că miercuri, 1 noiembrie 2023, a fost tipărit ultimul număr al Gazetei Sporturilor, ediția de print fiind închisă. ”Miercuri, după ce s-a anunțat pe site că ziarul tipărit Gazeta Sporturilor nu va mai apărea, în multe locuri din România oamenii s-au dus la chioșc ca să cumpere ediția. Dintr-odată devenise ultima ediție, fără ca nimeni să fie prevenit. Conform informațiilor furnizate de difuzorii de presă, ziarul s-a epuizat repede”, au transmis astăzi cei de la gsp.ro. Aceștia mai precizează că au primit sute de mesaje ”unele de încurajare, unele de critică la adresa ziariștilor, dar aproape toate conțineau supărarea pentru că oamenii n-au apucat să-și ia ”la revedere” de la ziar”. De aceea, redacțiile Libertatea și GSP au decis ca vineri, 3 noiembrie, ziarul Libertatea să publice și știrile de actualitate, dar să ofere și spațiu pentru istoria Gazetei Sporturilor. Cătălin Tolontan, cel care a fost editor coordinator la Gazeta Sporturilor și care, în urma deciziei Ringier, va rămâne doar la coordonarea Libertatea a anunțat pe pagina de socializare:”Decizia jurnaliștilor: ediția de mâine a Libertății va găzdui un ultim semnal tipărit al Gazetei Sporturilor, realizat special pentru ca publicul să-și poată lua ”la revedere” de la cel mai vechi ziar al sportului românesc. Tirajul Libertății va fi suplimentat la toate chioșcurile de difuzare din țară”.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Adrian Câciu: ”Valabilitatea cardurilor de energie se va prelungi până la data de 31 martie 2024”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Gazeta Sporturilor