Un alt argeșean a fost prins în timp ce transporta mai multe lemne față de cantitatea trecută în documente!

de | 29.12.2022 15:11 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii din Argeș au acționat, în ultimele 24 de ore, individual sau împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Ploiești – Biroul Județean Argeș, cu scopul prevenirii și combaterii delictelor silvice.

Astfel, aceștia au depistat un bărbat de 41 de ani, din Rucăr, care transporta cu un autocamion cu remorcă material lemnos. Acțiunea a avut loc pe raza localității de domiciliu.

Argeșeanul le-a prezentat organelor de lege, pentru control, documente care atestau că transportă cantitatea de 24,93 mc lemn de esență rășinoase.

Polițiștii au devenit suspicioși cu privire la cantitatea justificată din documente și cea care se afla în mijlocul de transport la momentul depistării.

Cu ajutorul unui specialist silvic, s-a constat că în mijlocul de transport se afla, în plus, cantitatea de 7,41 mc de lemn transportați fără documente legale.

Ca urmare a abaterii constatate, a fost aplicată o amendă în valoare de 4.000 de lei, iar cantitatea de 7,41 mc de material lemnos a fost confiscată și predată Ocolului Silvic Păpușa Rucăr.

 

Foto descriptiv/ Sursa Biz Brasov

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

5 persoane săltate și reținute după 12 percheziții în Argeș! Incredibil cu ce au fost prinși!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: