Un băiat de 16 ani a încercat să dea foc unei benzinării

de | 29.12.2022 20:01 | După locație, După subiect, Eveniment, Național, Știri

Un băiat de 16 ani a încercat să dea foc unei benzinării

La vârsta la care alți adolescenți își croiesc un drum spre o viitoare carieră, un minor de 16 ani s-a ales cu dosar penal și a fost reținut de polițiști.

Băiatul este acuzat de infracţiunile de distrugere şi tentativă de distrugere, deoarece a încercat să dea foc unei stații de carburant din localitatea Ghimeş Făget, județul Bacău.

Evenimentul a avut loc în cursul zilei de miercuri, 28 decembrie, polițiștii fiind alertați de către un bărbat de 55 de ani cu privire la faptul că mai multe persoane ar fi încercat să incendieze benzinăria. Polițiștii ajunși la locul solicitării l-au găsit pe tânărul de 16 ani în zona respectivă. El a fost reținut și dus la audieri.

La data de 28 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Ghimeş Făget au fost sesizaţi de către un bărbat de 55 de ani din localitate, despre faptul că, persoane necunoscute ar fi încercat să incendieze o staţie de carburanţi din localitate. Imediat la faţa locului s-a deplasat echipa operativă complexă din cadrul Poliţiei Municipiului Moineşti, iar din primele verificări a rezultat că aspectele sesizate se confirmă. În urma activităţilor desfăşurate de către poliţiştii din Moineşti, a fost identificat un tânăr de 16 ani din comuna Ghimeş Făget, bănuit de comiterea faptelor”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău.

Deocamdată nu se cunoaște motivul din spatele gestului de neînțeles al tânărului și nici detalii cu privire la persoanele care se aflau cu acesta în momentul comiterii faptei.

Foto descriptiv Impact.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Fără „păcănele” în aceste locuri! Vor fi interzise

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bacău | Făget