Un bărbat a fost împușcat din greșeală de nepot! Arma era deținută ilegal

de | 06.01.2023 11:13 | După locație, După subiect, Eveniment, Național, Știri

Caz halucinant în România! Un bărbat de 30 de ani și-a ucis bunicul cu o armă deținută ilegal, din greșeală. Tragedia, produsă accidental, a avut loc în județul Timiș, localitatea Jdioara.

Vineri, polițiștii municipiului Lugoj au fost sesizați printr-un apel la 112 cu privire la faptul că un om a fost împușcat cu o armă de vânătoare.

În urma cercetărilor, a reieșit că nepotul de 30 de ani al bărbatului l-a împușcat, din greșeală, pe bunicul său de 81 de ani, iar omul a murit. Arma de vânătoare era deținută fără forme legale, potrivit polițiștilor.

Bărbatul de 30 de ani a fost condus la audieri, iar apoi reținut pentru 24 de ore. Oamenii legii continuă să desfășoare cercetări pentru a stabili cum s-a produs tragedia.

Foto descriptiv Unica.md

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Șoferul care a provocat accidentul pe DJ 734 era BEAT! Un bărbat și-a pierdut viața

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: