Șoferul care a provocat accidentul pe DJ 734 era BEAT! Un bărbat și-a pierdut viața

de | 06.01.2023 08:30 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Apar noi informații cu privire la accidentul rutier extrem de grav, care a avut loc joi noaptea în localitatea Lerești, pe DJ 734.

Potrivit primelor cercetări, efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, se pare că șoferul de 65 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism, pe DJ 734, pe raza localității Lerești, a pierdut controlul asupra volanului, părăsind partea carosabilă și intrând într-un cap de pod.

Mai mult, bărbatul s-a urcat beat la volanul mașinii. În urma verificării cu aparatul etilotest a reieșit o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din nefericire, pasagerul din dreapta față, un bărbat de 84 de ani, din Lerești, a murit.

Șoferul mașinii a fost rănit. El s-a ales cu dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Citiți,de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident rutier grav în Argeș! Pasagerul care se afla în stop cardio respirator, a decedat!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: