Tânărul accidentat la Bascov este în stare critică! Se află în Secția ATI!

de | 06.01.2023 07:51 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean, Rural

INFORMAȚII NOI, ora 17:34

Potrivit ultimelor informații, tânărul a fost supus celor două intervenții chirurgicale efectuate de medici neurochirurgi și ortopezi, iar în prezent se află în Secția ATI.

Pacientul este în continuare în stare critică, cu prognostic extrem de rezervat.

INFORMAȚII NOI, ora 12:40

Așa cum vă informam, starea tânărului de 18 ani, accidentat în această dimineață în Bascov, este critică, medicii fiind rezervați în privința recuperării lui. Băiatul a fost transportat la UPU Pitești, fiind în comă.

Conform ultimelor informații, tânărul a fost supus investigațiilor medicale, iar acum se află în sala de operație. El va suferi intervenții chirurgicale atât la cap, cât și la un picior.

Viața tânărului se află în mâinile medicilor, toți sperând că operația va decurge cu bine.

Știre inițială

Un accident rutier grav a avut loc, vineri dimineața, pe DN7, în localitatea argeșeană Prislop, Bascov. Un autoturism a lovit un pieton, care se angajase în travesarea străzii pe marcaj pietonal.

Victima este un tânăr de 18 ani. Se pare că starea acestuia este critică, cu prognostic rezervat. Băiatul a fost transportat la UPU Pitești, intubat.

În urma efectuării manevrelor de resuscitare, tânărul a fost transportat, în stare comatoasă, la spital.”, transmite IPJ Argeș.

Din primele date, rezultă că un șofer de 66 de ani, din Morărești, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localității Bascov, din direcția Vâlcea spre Pitești, l-a lovit pe tânărul de 18 ani, din Cotmeana, care s-ar fi angajat în traversarea drumului pe trecerea de pietoni.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt în desfășurare, pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier.

trafic blocat - Tânărul accidentat la Bascov este în stare critică! Se află în Secția ATI!

 

Știre în curs de actualizare.

Foto descriptiv România TV

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident rutier grav în Argeș! Pasagerul care se afla în stop cardio respirator, a decedat!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: