Un bărbat beat a sunat la 112 pentru a ameninţa că se sinucide cu o armă de foc!

de | 07.09.2022 13:19 | Știri, Eveniment, Național

Un bărbat beat a sunat marți seară, la numărul de urgență 112 pentru a amenința că se sinucide cu o armă de foc. Ajunși la fața locului, polițiștii au descoperit că de fapt, nu exista acea armă în posesia bărbatul. Acesta în vârstă de 46 de ani, a primit o amendă după fapta comisă, informează Digi24.

Apelul a fost făcut din domiciliul său situat într-un bloc pe strada Saturn, din municipiul Galaţi. Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Galaţi au ajuns de urgenţă, la fața locului şi au luat toate măsurile pentru protejarea populaţiei, apoi au intervenit în apartamentul bărbatului fără a fi necesară folosirea forţei, scrie unu comunicat transmis de IPJ Galaţi

Mai mult, după verificările făcute de către organele oficiale s-a constatat că bărbatul nu este deţinător de niciun tip de armă. Acesta a fost sancționat cu amendă de 1.000 de lei .
Acesta a fost condus la Spitalul Municipal Elisabeta Doamna Galaţi – Secţia Psihiatrie, unde a rămas internat, din cauza stării în care se afla, informează Agerpres.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Accident rutier în Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole