Un bărbat de 44 de ani a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră de 15 ani!

de | 13.09.2022 20:40 | Știri, Eveniment

Polițiștii au arestat preventiv un bărbat de 44 ani care a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră în vârstă de 15 ani. Organele oficiale au fost sesizate de către mama fetei, în cursul zilei de 12 septembrie, au informat, marţi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, conform Digi24.

În fapt, la data de 12 septembrie a.c., poliţiştii poliţiştii Poliţiei Oraşului Balş au fost sesizaţi de o femeie, din oraşul Balş, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 15 ani, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din aceeaşi localitate. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor, fiind continuate cercetările în vederea documentării activităţii infracţionale”, a informat sursa citată. 

Instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile pentru inculpat.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ne luăm „Adio” de la WhatsApp în luna octombrie!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole