anchetaonline.ro

Un bărbat din Pitești a păcălit o firmă de haine și a păstrat 46.000 de lei!

de | 30.09.2022 22:43 | Știri, Eveniment, Pitești

Un bărbat de 45 de ani din Pitești a săvârșit, în perioada februarie 2019-septembrie 2020, infracțiunea de înșelăciune. Aceste este cercetat de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Se pare că în perioada precizată, bărbatul în cauză ar fi păcălit administratorul unei societății comerciale care are ca scop fabricarea unor articole de îmbrăcăminte, și i-ar fi spus că îi va livra utiliaje pentru producția lor.

Acesta a i-a adus alte utilaje decât cele despre care a fost vorba, fiind, în realitate, unele mai ieftine, iar restul sumei de bani ar fi păstrat-o chiar cel în cauză. Valoarea a fost de aproximativ 46.000 de lei. Dosarul penal a fost înaintat la Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

 

 

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O tânără de 17 ani și-a bătut și umilit o colegă! Tatăl agresoarei a filmat bătaia și a pus-o pe internet!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Pitești