anchetaonline.ro

Un bărbat s-a drogat cu trei tipuri de substanțe diferite și s-a urcat la volan!

de | 19.09.2022 09:54 | Știri, Eveniment

Un bărbat de 34 de ani din Ilfov, fost oprit, în cursul zilei de sâmbătă, 17 septembrie, de polițiștii rutieri, în trafic, pe Bulevardul Pipera din Voluntari. După testarea șoferului cu DrugTest s-a constatat că acesta consumase trei tipuri de substanțe diferite. Șoferul a fost condus la spital pentru a-i fi prelevate mostre biologice. De asemenea, polițiștii anunță și urmează să fie cercetat pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive, conform Digi24.

În seara zilei de 17 septembrie a.c., în jurul orei 22:25, în cadrul activităților desfășurate pe Bd. Pipera din Voluntari, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au oprit în trafic un autoturism, iar la testarea conducătorului auto, respectiv un bărbat în vârstă de 34 de ani, aparatul drug test a indicat un rezultat pozitiv la consumul a 3 substanțe psihoactive. Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească din București, pentru prelevarea de mostre biologice. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar de urmărire penală, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, a informat poliția.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident în Curtea de Argeș – Un scuter este implicat!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ilfov