anchetaonline.ro

Un bucureștean și-a bătut concubina în Pitești! I-a creat multiple leziuni!

de | 16.09.2022 15:32 | Știri, Eveniment, Pitești

În cursul zilei de ieri, joi, 15 septembrie, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, au continuat cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală. Un bărbat de 51 de ani, din București a fost reținut în cadrul acestui dosar.

Din cercetările efectuate de polițiști, în noaptea de 18 spre 19 august, inculpatul a agresat-o fizic concubina sa în timp ce se afla într-un apartament din Pitești. Din cauza loviturilor femeia a avut multiple leziuni corporale grave.

Bărbatul a fost dus la sediul Poliției Municipiului Pitești, pentru audieri.

După ce a fost desfășurat administrarea probatoriului, în ziua de 15 septembrie, inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. În cursul zilei de azi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Perchezitii pentru agregate exploatate ilegal si vândute la negru!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București