Perchezitii pentru agregate exploatate ilegal si vândute la negru!

de | 16.09.2022 14:46 | Știri, Eveniment

În cursul zilei de ieri, 15 septembrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au efectuat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, trei percheziții domiciliare, care au avut loc în localitățile Pitești și Săpata. A fost vorba despre sediul unor societăți comerciale și locuinţa unei persoane bănuite de săvârşirea infracțiunilor de evaziune fiscală și executarea de activități miniere fără permis sau licență.

Din cercetări efectuate de către organele de lege, s-a stabilit că, în perioada în ultimul an, un bărbat de 61 de ani, din Pitești, care deține o societate comercială, exploata agregate minerale din albia unui râu fără drept.

Mai mult de atât, bărbatul vindea produsul către diverși agenți economici, fără întocmirea de acte. Astfel, bărbatul avea venituri neînregistrate în evidența contabilă și nici declarate organelor fiscale.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost găsite și luate mai multe documente, cu valoare probatorie, precum și cantitatea de 1500 litri de produse alcoolice, deținute în afara antrepozitului fiscal.

O persoană a fost dusă la audieri.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ALERTĂ! Ursul a atacat în Curtea de Arges! O victimă pe strada Valea Sasului!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Pitești

Ultimele articole