Un deputat AUR și-a bătut soția! Femeia a sunat la 112

de | 05.01.2023 13:17 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Deputatul AUR de Constanţa, Dumitru Focşa, este acuzat că și-a bătut soția. Agresiunea ar fi avut loc în noaptea de miercuri spre joi.

În jurul orei 02:00, femeia a sunat la 112 anunțând incidentul și cerând ajutor polițiștilor.

Deputatul ar fi bătut-o în fața copilului, în vârstă de 9 ani. La fața locului a fost chemat și un echipaj medical, deoarece femeia avea răni grave, care necesitau îngrijire medicală.

Însă, aceasta a refuzat transportul la spital. Mai mult, polițiștii au întrebat-o pe soția deputatului dacă dorește să fie emis ordin de protecție provizoriu, având în vedere gravitatea situației, însă a refuzat.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate persoanele în cauză, respectiv un bărbat, de 57 de ani, dar şi persoana vătămată, de 49 de ani, care prezenta urme vizibile de violenţă. Poliţiştii au solicitat o ambulanţă, personalul medical acordând îngrijiri de specialitate femeii, aceasta refuzând transportarea la spital.

Poliţiştii au întocmit imediat formularul de evaluare a riscului, reieşind risc iminent, însă femeia s-a opus emiterii unui ordin de protecţie provizoriu”, a transmis IPJ Constanţa.

Dumitru Focșa a amenințat un social-democrat cu bătaia

Dumitru Focșa a mai avut un comportament asemănător în trecut, chiar în Parlament, având o reacție violentă verbal la adresa unui coleg. La vremea respectivă, el l-a amenințat cu bătaia pe social-democratul Alfred Simonis.

Conflictul între cei doi a pornit după ce propunerea de lehe „Legea suveranităţii – Legea pentru protejarea interesului superior şi suveran al poporului şi al cetăţeanului român”, iniţiată de AUR, a fost respinsă de plen.

Foto Replica de Constanța

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: