Un elev a fost împușcat de un coleg, într-o școală din Timișoara!

de | 09.11.2022 18:58 | Știri, Eveniment, Național

Un eveniment a avut loc, pe 14 octombrie, într-o școală din Timișoara, acolo unde un elev a fost împușcat de un coleg. Incidentul a avut loc după ce cei doi s-ar fi certat în pauză, iar unul dintre ei a scos pistolul airsoft și a tras, conform Digi24.

D-abea acum s-a aflat despre eveniment.

La data de 14 octombrie 2022, la o unitate școlară din Timișoara, în timpul pauzei de la ora 11:00, a avut loc o altercație între doi elevi, în vârstă de 15 și 16 ani, iar la un moment dat tânărul de 16 ani a scos de la brâu o armă tip airsoft, pe care a îndreptat-o către colegul său și a tras cu o bilă asupra sa”, a informat IPJ Timiș.

Agresorul s-a ales cu un dosar penal și cu o amendă de 1.000 de lei.

A fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 1.000 de lei conform Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor și munițiilor și ca măsură complementară a fost confiscată arma cu o cutie de bile și un tub de gaz”, anunță IPJ.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro 

ACUM! Incendiu de vegetație în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole