Un hoț a fost lovit de mașină după ce a fugit din magazinul pe care l-a jefuit!

de | 26.10.2022 12:17 | Știri, Eveniment, Județean

Un eveniment pe cât de trist, pe atât de hilar, a avut loc în Satu Mare, acolo unde un bărbat de 28 de ani care a furat un produs de 10 lei dintr-un magazin și a încercat să fugă, a fost lovit de o mașină și prins de poliție, informează PresaSM.ro, conform Digi 24.

La fața locului era un echipaj de poliție care se afla în zonă și l-a imobilizat pe suspect, apoi a cerut sprijin din partea polițiștilor de la Investigații criminale pentru a clarifica situația.

La data de 21 octombrie a.c., în jurul orelor 11.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Satu Mare-Biroul de Investigații Criminale au fost sesizați despre faptul că, în incinta unei societăți comerciale situate pe Bulevardul Traian, o persoană ar fi săvârșit infracțiunea de furt.

Polițiștii au stabilit faptul că o persoană necunoscută ar fi profitat de un moment de neatenție al angajaților societății și ar fi sustras produse, cauzând un prejudiciu de 10,45 lei. Persoana bănuită de comiterea infracțiunii a fost identificată de către polițiști în proximitatea magazinului, fiind vorba despre un bărbat de 28 de ani, din Satu Mare. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, a anunțat IPJ Satul Mare, citat de presa locală.

 

Foto

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tânăr de 25 de ani, urmărit național – prins în Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole