Un nou medic ortoped în echipa Spitalului Mioveni

de | 25.07.2022 19:15 | Știri, Județean, Lifestyle

Medicul specialist Theodor  Popa se alătură echipei de medici din cadrul Compartimentului de Ortopedie şi Traumatologie al Spitalului Orășenesc Mioveni, în urma promovării concursului pe post.

A activat în unități de renume din București

Ca și referințe, dr. Theodor Popa este specializat în chirurgia genunchiului și a activat în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Bucuresti – Spitalul Floreasca, precum și în cadrul Spitalului Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular “Foișor”, singurul pe această specialitate din țară, dar a avut şi colaborări cu clinici private.
Domeniile sale de interes profesional sunt chirurgia artroscopică (genunchi, umăr, gleznă), protezarea articulară (șold, genunchi, umăr), traumatologie – osteosinteza fracturilor membrului toracic și pelvin și chirurgia piciorului etc.
Este membru al Societăţii Române de Ortopedie și Traumatologie – SOROT, membru al Societății de Artoscopie și Traumatoligie Sportivă – SRATS, precum și membru al Societății Știintifice Române de Oxigen-Ozono Terapie – SSROOT.
Dr. Theodor Popa va face echipă alături de dr. Cătălin Stoian, medic specialist Ortopedie și Traumatologie.
Dacă doriți o consultație în cadrul Compartimentului de Ortopedie și Traumatologie al Spitalului Mioveni aveți nevoie de programare la numărul de telefon 0372.791.212 și de bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la specialist.
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni | TBC