Un pieton s-a ales cu piciorul amputat după ce a fost lovit de o mașină urmărită de poliție!

de | 07.01.2023 11:07 | Știri, Eveniment, Național

O urmărire ca în filme s-a transformat într-o adevărată tragedie pentru un pieton.

Tragicul eveniment a avut loc în județul Buzău, acolo unde un bărbat de 27 de ani, din Galați, a alimentat autoturismul dintr-o stație Peco din Rîmnicu Sărat și a plecat fără să plătească. Deși s-a încercat oprirea sa de către angajații benzinăriei, nu s-a reușit, potrivit antena3.ro.

În urmărirea sa a plecat o autospecială de poliție, condusă de un agent în vârstă de 47 de ani.

Ajuns în localitatea Rubla, fugarul a pierdut controlul volanului într-o curbă și a accidentat grav un pieton, care se afla pe trotuar. Polițistul a încercat să evite impactul cu mașina urmărită, însă a lovit un cap de pod.

La fața locului s-a creat un fiasco total, martorii ieșind speriați din case.

La locul evenimentului s-au deplasat echipajele de salvare, care i-au dus la spital atât pe polițist, cât și pe pieton.

Din nefericire, în urma impactului, pietonului i-a fost amputat un picior.

Tânărul de 27 de ani a fost prins și dus la audieri, după care reținut pentru 24 de ore. Bărbatul nu posedă permis de conducere, iar mașina cu care circula avea montate plăcuțe de înmatriculare false.

S-a procedat la urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Autoturismul urmărit, condus de către un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Galați, ar fi ieșit în afara carosabilului, a surprins și accidentat un pieton, a lovit un gard și un stâlp de electricitate.

În timpul deplasării conducătorul autospecialei de poliție, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Râmnicu Sărat, ar fi intrat în coliziune cu un tub de beton, ulterior lovind un stâlp de electricitate”, transmite IPJ Buzău, conform sursei citate.

 

Sursa Foto Antena 3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Accident grav cu victimă în Argeș! O mașină a părăsit șoseaua!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: