Un român din Spania a câștigat la loterie după ce a făcut infarct!

de | 24.12.2022 21:44 | Știri, Eveniment, Național

A dat norocul peste un imigrant român din Spania care a câştigat 400.000 de euro la celebra loterie „El Gordo” în luna decembrie, după ce a suferit un infarct în urmă cu două luni.

Bărbatul încă se recuperează după un infarct suferit în urmă cu două luni şi, conform Digi24, nu are voie să aibă parte de emoţii puternice, scrie publicaţia ABC de Andalucia.

Sunt foarte fericit, dar nu pot sărbători cum se cuvine, trebuie să stau liniştit. Acum două luni am făcut infarct, acum am câştigat El Gordo”, a spus bărbatul, reporterilor spanioli.

Acum este prima dată când a câștigat la loterie. De asemenea, norocul a venit fix la momentul potrivit pentru că românul nu mai are voie acum să lucreze.

Nu simt multe lucruri, nu am voie să mă bucur prea tare, încă mă recuperez. Dar zecimea aceasta (de premiu n.r.) este pentru toată familia. Putem în sfârşit să ne cumpărăm o casă, pentru că de mulţi ani stăm în chirie”, a mai precizat acesta, potrivit sursei citate.

 

Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

S-au luat la bătaie cu bâte şi lopeţi într-o sală de jocuri!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: