Un șofer de 22 de ani care fugea de poliție s-a răsturnat cu mașina! Tânărul a fost străpuns de o bârnă de lemn!

de | 28.09.2022 20:04 | Eveniment, Știri

Un eveniment șocant a pus capăt unei urmăriri de poliție, în județul Galați! Conform ȘtirileProTV.ro, un băiat de doar 22 de ani s-a răsturnat cu mașina, după ce a fugit de organele de lege. Tânărul a fost străpuns de o bârnă de lemn în momentul impactului.

Urmărirea a început când radarul a înregistrat viteza de 122 de km/h la una dintre mașinile care tranzita orașul Tecuci. Șoferul autoturismului, un tânăr de doar 22 de ani, a încercat să scape de polițiști, chiar dacă nu era singur în mașină. Alături de el mai erau trei tineri de 17 ani.

Evenimentul s-a produs din cauza vitezei excesive, la intrarea în comună. Mașina a zburat, efectiv, de pe drum, și a aterizat în curtea unei case. Evenimentul s-a soldat cu rănirea gravă a șoferului, care după răsturnarea autoturismului, a avut toracele străpuns de o bârnă din lemn. Din fericire, acesta a scăpat cu viață.

Tânărul a ajuns direct pe masa de operație a Spitalului Clinic din Galați. Deși starea lui este una foarte gravă, medicii susțin este înafara oricărui pericol, deoarece scândura nu i-a atins niciun organ vital.

Ceilalți trei tineri au avut câteva leziuni mai ușoare, fiind duși la Spitalul Municipal din Tecuci. Organele odiciale consideră că tânărul se afla sub influența unor substanțe psihoactive. În aceste momente, sunt așteptate rezultatele testelor de sânge pentru a fi 100% siguri.

 

 

Foto ȘtirileProTV.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

S-a ales noul șef al Serviciului Rutier Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Galați | Tecuci