Un nou complex comercial în Pitești!

de | 28.09.2022 20:58 | Știri, Eveniment, Pitești

Datorită unui nou lanț de magazine care va veni în România, municipiul Pitești va avea un nou complex comercial!

Torsten Toeller este un fondator, proprietar și președinte al consiliului de administrație al lanțului de magazine Fressnapf. Acesta precizează că dorește să mai deschidă încă 14 magazine pentru a devenei lider de piață, conform revistaprogresiv.ro.

Printre locațiile celor 14 magazine se numără și orașul Pitești! Fressnapf vede potențial pentru 100 de magazine în România. !

Ținta noastră este să devenim lider în România, aproape în toate țările în care activăm suntem pe prima poziție. Acest target este relativ greu, dar totul depinde de ritmul de expansiune, precum și să găsim mixul potrivit de sortimentație pentru specificul pieței. Aș spune că în următorii cinci ani putem deveni liderul pieței de hrană și accesorii pentru animale de companie”, a precizat Dániel Kisgergely, Cluster Managing Director Ungaria și România.

Mgazinele Fressnapf se mândresc cu aproximativ 6.000 de sortimente de produse, atât din zona de food, cât și non-food, de la nu mai puțin de 130 de branduri. ,Mai mult de atât, 16 dintre acestea sunt chiar mărci proprii.

Vom avea sortimente nealimentare și așternuturi excepționale, cu un raport calitate-preț foarte avantajos, precum și o gamă largă de hrană umedă pentru câini și pisici, cea mai largă gamă disponibilă de sortimente pentru păsări sălbatice și, în general, sortimente alimentare care acoperă toate tendințele și nevoile relevante de hrănire, în toate categoriile de preț”, a adăugat Dániel Kisgergely, Cluster Managing Director Ungaria și România. 

 

 

Foto petworldwide.net

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

S-a ales noul șef al Serviciului Rutier Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești