Un șofer de microbuz din Argeș le punea viața în pericol călătorilor!

de | 17.10.2022 15:03 | Știri, Eveniment, Județean

În urma acțiunilor desfășurate de către Polițiștii Biroului Rutier Pitești, care au avut loc în acest sfârșit de săptămână, un bărbat de 39 de ani, din Curtea de Argeș a fost depistat în timp ce a săvârșit mai multe nereguli cu privire la serviciul pe care îl presta.

Bărbatul, șofer de microbuz, care efectua transportul public de persoane, nu emitea bilele de călătorie pentru persoanele transportate.

Mai mult de atât, bărbatul le-a pus viața în pericol călătorilor deoarece nu a respectat obligația de a deține la bordul microbuzului asigurare de accidente pentru persoane și bagaje.

Ca urmare a abaterilor constatate, a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 4.000 de lei, privind condițiile care trebuie îndeplinite pentru exercitarea ocupației de operator de transport rutier și de abrogare, conform H.G. 69/2012.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Trei minori de 14 și 15 ani s-au ales cu dosare penale!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole