anchetaonline.ro

Șofer teribilist de 22 de ani- prins cu peste 200 km/h pe A1

de | 16.11.2022 16:39 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Un tânăr de 22 de ani a rămas fără permis de conducere pentru următoarele 120 de zile, după ce a fost prins conducând pe autostrada A1, pe sensul de mers către Pitești, cu peste 200 km/h.

Bărbatul, din comuna Vânătorii Mici, județul Giurgiu, a fost depistat seara trecută de către polițiștii din cadrul Biroului Poliție Autostrăzi- Autostrada A1 București-Rm. Vâlcea, el fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 211 km/h.

Tânărul s-a ales cu o amendă de 1.305 lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării pentru 3 luni, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Polițiștii atrag atenția cu privire la pericolele la care se expun șoferii atunci când aleg că circule cu viteză.

Reamintim că viteza, sub toate formele sale, reprezintă o cauză în majoritatea evenimentelor rutiere, iar nerespectarea limitelor de viteză, dar și a celorlalte reguli ce dirculație pe drumurile publice pune în pericol nu doar propria persoană, ci și ocupanții din același autovehicul și pe alți participant la trafic”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

 

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: