Unde va juca FC Argeș? Cristian Gentea mesaj pentru Ion Dumitru: ”Sunteți un om deosebit și unul dintre prietenii mei de suflet!”

de | 04.04.2024 20:50 | Pitești, Administrație, Importante

FC Argeș anunță că a primit în folosință, pentru o perioadă de 3 ani, baza sportivă din localitatea Albota. Din sezonul viitor, echipele de Tineret și U17 își vor disputa partidele tot aici.

Astfel, baza de pregătire a început să treacă printr-o serie de transformări care să acopere toate necesitățile echipei. Se lucrează deja la modernizarea suprafețelor de joc pentru a fi aduse la cele mai înalte standarde, precum și la îmbunătățirea dotărilor bazei.

”Ne referim aici la mobilierul din vestiar, aparatele din sala de forță sau dotările din spațiile comune. În perioada imediat următoare vor începe și lucrările de montare a unei instalații de nocturnă care să completeze facilitățile bazei din Albota.

Totodată, din sezonul viitor, echipele de Tineret și U17 își vor disputa partidele tot aici, făcând astfel trecerea de la suprafețele de joc sintetice, pe care joacă în acest moment, la cele naturale. Va scădea astfel riscul de accidentare al vulturașilor, iar evoluția acestora cu siguranță va avea de câștigat.

Îi mulțumim pe această cale primarului localității Albota, Ion Dumitru, precum și Consiliului Local al localității, pentru că au dat curs propunerii noastre. Acest parteneriat dovedește încă o dată că FC Argeș este echipa fanion a argeșenilor”, arată cei de la FC Argeș în informarea publicată.

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a mulțumit ”din suflet”, primarui de la Alboat, Ion Dumitru.

”Sunteți un om deosebit și unul dintre prietenii mei de suflet!

Cu siguranță, FC Argeș va profita de sprijinul dumneavoastră și al comunei Albota și va reveni acolo unde îi este locul.

Ne vom bucura împreună!

Aveți tot respectul nostru!”, a transmis Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea, Facebook Ion Dumitru și Facebook Fotbal Club FC Argeș Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Școala Gimnazială Ion Pillat intră în renovare energetică

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albota | Cristian Gentea | FC Arges | Ion Dumitru | Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole