Unde trebuie să-i lăsați? Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni colectează gratuit brazii de Crăciun!

de | 03.01.2024 10:18 | Administrație, Mioveni, Știri

Au trecut sărbătorile de iarnă, iar mulți români au început să strângă ornamentele din brad și să le pună înapoi în dulap. Administrația locală din Mioveni anunță că cei de la Servicii Edilitare pentru Comunitate (SEdC) Mioveni se pregătesc pentru colectarea gratuită a brazilor de Crăciun și recomandă cetățenilor să-i depoziteze lângă platformele de colectare a deșeurilor.

Astfel, potrivit sursei citate, cetățenii care locuiesc la blocuri sunt rugați să depoziteze brazii lângă platformele de colectare a deșeurilor, într-un singur loc, pentru a fi ridicați. Pentru cei care locuiesc la case, brazii uscați vor fi ridicați în cadrul campaniei de colectare a resturilor vegetale, astfel că cetățenii sunt rugați să depoziteze deșeurile în ziua precedentă colectării, sau în ziua colectării.

Vă reamintim programul de colectare derulat de SEdC Mioveni:

  • LUNI – cart. Mioveni (case);
  • MARȚI – cart. Făget;
  • MIERCURI – cart. Clucereasa;
  • JOI – cart. Racovița;
  • VINERI – cart. Colibași.

”Deșeurile se vor amplasa organizat într-un singur loc astfel încât să fie permis accesul auto, în vederea încărcării acestora. Relații suplimentare la: DISPECERAT (NON STOP): 0736.202.067; 0348/457.102”, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni

Citiți, de asermenea, pe anchetaonline.ro:

Libere în 2024. Când este prima minivacanță pentru români?

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: