Unii sunt puși pe distrus. Loc de joacă din Prundu, vandalizat!

de | 01.07.2023 09:51 | Administrație, Pitești, Știri

Administrația locală din Pitești arată că locul de joacă situat în zona blocurilor B16-B17, cartierului Prundu, a fost vandalizat. Unele persoane de ”bine” au ”atacat” plasele de împrejmuire a locului de joacă și le-au rupă.

”Municipalitatea piteșteană atrage atenția, din nou, asupra actelor de vandalism ce au impact negativ în viața comunității, nu doar din punct de vedere al pierderilor materiale.

Astfel, aducem la cunoștința cetățenilor și, în special, a locuitorilor cartierului Prundu, că a fost înregistrat un act de vandalism la locul de joacă situat în zona blocurilor B16-B17.

Acest loc de joacă a fost creat cu scopul de a oferi piteștenilor și copiilor din zonă un spațiu de recreere și relaxare, dotat cu echipamente de joacă moderne și diverse, bănci noi și un covor elastic de cauciuc (tartan) ce asigură o suprafață de contact sigură, protejându-i pe cei mici în caz de impact.

Cu regret, trebuie să informăm că au fost semnalate acte de vandalism, constând în deteriorarea plaselor de împrejmuire a locului de joacă. Aceste plase au fost rupte și tăiate, reprezentând acum un pericol pentru siguranța copiilor”, arată administrația locală..

ADP a luat măsuri urgente pentru a restabili integritatea locului de joacă, astfel încât copiii să se bucure din nou într-un mediu sigur. Administrația locală îndeamnă comunitatea să fie vigilentă și să raporteze orice activitate suspectă autorităților competente. ”Respectarea și protejarea bunurilor comune sunt responsabilitatea noastră colectivă”, atrage atenția administrația locală.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitesti.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

DE AZI. Noi trasee operaționale pentru transportul public local

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole