UNTOLD 2023: 10.000 de abonamente la un preț special

de | 06.10.2022 13:46 | După locație, După subiect, Lifestyle, Național, Știri

Joi, 6 octombrie, se dă startul vânzării primelor abonamente la festivalul UNTOLD, ediția 2023. Acestea pot fi cumpărate la un preț special.

Mai exact, de la ora 14:00, fanii UNTOLD pot cumpăra primele abonamente, 10.000 la număr, la un preț special, de 109 euro plus taxe. Aceștia trebuie să se înscrie pe untold.com.

Zeci de mii de oameni s-au înregistrat deja și speră să fie printre norocoșii care își asigură de acum intrarea la unul dintre cele mai mari festivaluri din lume”, transmit organizatorii festivalului.

În 2023 se va desfășura cea de-a 8-a ediție UNTOLD, între 3 și 6 august. Pe scenă vor urca, pe lângă cei mai buni DJ-i din lume, și trupe în premieră pentru România.

UNTOLD sales - UNTOLD 2023: 10.000 de abonamente la un preț special

UNTOLD a luat naștere din dorința tânărului Bogdan Buta, directorul festivalului, de a aduce în România un eveniment cu un impact extraordinar, care ar putea concura în finala European Festival Awards.

Povestea UNTOLD a început de la un vis, şi anume cel de a organiza cel mai de impact eveniment din România, un festival care ar putea intra în finala European Festival Awards, la cea mai importantă categorie, care să concureze cu cele mai importante nume din industria europeană. Odată ce am stabilit conceptul general al UNTOLD, am participat la unele dintre cele mai apreciate festivaluri şi evenimente muzicale din Europa, printre care Exit, Tomorrowland, Sziget, Ultra Europe, World Club Dome şi Mysteryland, tocmai pentru a înţelege fenomenul, amploarea, dimensiunea unui festival major şi modul în care au ales cei mai mari jucători de pe piaţă să organizeze aceste evenimente, pentru că fiecare are identitatea şi specificul lui”, a transmis Bogdan Buta pentru Business Magazin.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Veste bună! Mai mulți bani pentru angajații DACIA

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: