anchetaonline.ro

Veste bună! Mai mulți bani pentru angajații DACIA

de | 06.10.2022 12:40 | Știri, După locație, După subiect, Economic, Județean, Lifestyle, Mioveni

Veste bună pentru angajații uzinei Dacia de la Mioveni! În cadrul Comisiei Paritare de joi, 6 octombrie, au fost purtate discuții între administrație și Sindicatul Dacia, iar în urma acestora, s-a decis aplicarea unor măsuri benefice pentru angajați.

Decizia a fost luată având în vedere creșterea inflației, iar măsurile se vor aplica pentru perioada octombrie-decembrie 2022:

– Creșterea valorii tichetului de masă de la 20 la 30 de lei în perioada menționată;
– Angajații care lucrează în telemuncă, indiferent de numărul zilelor de telemuncă pe săptămână, vor primi suma de 150 de lei ca măsură compensatorie pentru perioada octombrie-decembrie.

Banii vor fi plătiți începând cu drepturile salariale ale lunii octombrie.

dacia bonuri - Veste bună! Mai mulți bani pentru angajații DACIA

Diferența contravalorii tichetelor de masă ale lunii octombrie va fi cumulată cu valoarea actualizată a tichetelor de masă a lunii noiembrie”, se arată în decizie.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Voucherele sociale alimentate cu a treia tranșă. Când vor intra pe card cei 250 lei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: