Unul dintre cei doi copii dați dispăruţi pe râul Mureş a fost găsit mort în Ungaria

de | 09.05.2023 23:07 | Eveniment, Național, Știri

Căutările în cazul persoanelor dispărute în râul Mureș au continuat.

barca rasturnata rau

Patru persoane, doi adulți și doi copiii au dispărut în apele râului Mureș în data de 30 aprilie, atunci când barca în care se aflau împreună cu alte opt persoane, s-a răsturnat.

Un copil și-a pierdut viața chiar în acea seară iar după zile întregi de căutări au fost găsite cadavrele și celor doi adulți dați dispăruți.

barca rasturnata rau

Luni 8 mai a fost găsit și trupul neînsuflețit a unui copil în râul Mureș dar pe teritoriul Ungariei. Acesta a fost transportat la serviciul de medicină legală Szeged pentru identificare iar în această seară, 9 mai, poliţiştii arădeni au confirmat faptul că trupul găsit este al unuia din cei doi copii daţi dispăruţi.

În seara zilei de 9 mai a.c., în urma schimbului de informaţii cu Punctul de Contact Cenad, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, am fost informaţi despre faptul că a fost stabilită identitatea cadavrului minorului descoperit pe râul Mureş, în Mako, Ungaria, în după-amiaza zilei de 8 mai a.c. Este vorba despre unul dintre copiii minori căutaţi din seara zilei de 30 aprilie a.c., când pe râul Mureş o barcă cu 12 ocupanţi s-a scufundat’, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, citat de dcnews.ro

Bărbatul care conducea barca scufundată în râul Mureş, la Periam Port, a fost reţinut pentru ucidere din culpă. Acesta avea o alcolemie de 0,31 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Foto: Antena3CNN

 


Mai multe informații legate de acest subiect puteți citi, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: