S-a urcat la volan aproape în comă alcoolică! Un șofer a fost prins cu o alcoolemie de 2 la mie!

de | 08.06.2023 16:52 | Știri, Eveniment, Național

Un șofer a fost depistat în timp ce era aproape în comă alcoolică. Acesta, un bărbat din Dolj, a fost tras pe dreapta pentru un control de rutină, când polițiștii l-au testat, iar rezultatul aparatului alcooltest a indicat o alcoomelie de 2 la mie.

Este vorba despre un bărbat de 42 de ani, din Scaești, care a fost oprit pentru control în trafic miercuri, în jurul orei 20:14, pe raza localității Filiași, județul Dolj.

Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 2,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, în vederea prelevării de mostre biologice”, au informat reprezentanții IPJ Dolj.

Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Foto desctiptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Negocieri intense! Un militar amenință că se aruncă de la etajul 7 al unui bloc din Timișoara!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dolj