Urmărire ca în filme în Pitești! Șoferul a lovit două mașini în încercarea de a scăpă!

de | 17.04.2023 15:44 | Știri, Eveniment, Județean, Pitești

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au efectuat, în noaptea de 13 spre 14 aprilie, în jurul orei 02:30, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe strada Dr. Carol Davila din Pitești, semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă șoferul și-a continuat drumul.

În acest mod a început urmărirea piteșteanului de 48 de ani.

Polițiștii au pornit semnalele luminoase și acustice în timpul urmăririi, însă șoferul a efectuat mai multe viraje, pe str. Gheorghe Ionescu Gion, lovind astfel două mașini parcate.

În cele din urmă, bărbatul a fost oprit de polițiști.

Cu ocazia verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul de 48 de ani, din Pitești, emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest. Acesta a indicat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.”, transmite IPJ Argeș.

 

Foto descriptiv.

Foto Shtiu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Caz șocant! O copilă de 12 ani a căzut de la etajul patru!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole