Evenimente organizate de Centrul Cultural Pitești în perioada 18-20 aprilie

de | 17.04.2023 15:03 | Știri, Cultură, Județean, Lifestyle, Pitești

  • Evenimente noi în Pitești!

CC Pitești

Noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală sunt organizate de Centrul Cultural Pitești, în perioada 18-20 aprilie 2023.

Evenimentele pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile.

Mai jos regăsiți lista evenimentelor stabilite pentru săptămâna aceasta:
MARȚI
  • Prelegerea cu tema „Oameni înviați. Cazuri istorice”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Biografii de excepție”, susținut de muzeograful, istoricul și scriitorul Octavian Dărmănescu, marți, 18 aprilie, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

 

MIERCURI

  • Prelegerea cu tema “Rugăciunile poeților”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul “Literatura Română Necanonică”, susținut de poeta și profesoara de limba și literatura română Iudita Dodu Ieremia, eveniment care va avea loc miercuri, 19 aprilie, de la ora 14.00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții.
  • Dezbaterea cu tema “Înțelepciunea ascunsă din operele populare”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală sub genericul “Lumea interioară între mit și știință”, coordonat de promotorul cultural prof. Alexandra Grigorescu, având-o invitată pe Mirela Tudor, profesor de antropologie gnostică, eveniment care se va desfășura miercuri, 19 aprilie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
  • Recital de poezie cu titlul „Primăvara gândurilor îndrăznețe”, în cadrul proiectului „Suflet pe rime și nuanțe”, coordonat de poeta și artistul plastic Loreta Din, miercuri, 19 aprilie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

 

JOI

  • Dezbaterea cu tema „Parada liceelor (IV)”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Copii și părinți, prietenii mei”, coordonat de profesoara de educație fizică și istorie Maria Simona Mitroi, de la Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” – Structura Nr. 2, din Pitești, joi, 20 aprilie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
  • Dezbaterea cu tema „Sănătate în Trinitate”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală sub genericul „Mișcarea, Esența Creației”, coordonat de dr. fizioterapeut Petruța-Daniela Mihăilescu, eveniment care va avea loc joi, 20 aprilie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

 

Foto: Facebook Centrul Cultural Pitesti


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Pitești