WhatsApp va putea fi folosit cu același număr de telefon pe mai multe dispozitive

de | 16.04.2023 22:45 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

WhatsApp va putea fi folosit cu același număr de telefon pe mai multe dispozitive

Schimbare anunțată de WhataApp! A fost lansată o nouă versiune beta care permite introducerea Companion Mode.

Această funcție permite folosirea aceluiași număr de telefon pe mai multe dispoziitive, însă, deocamdată face parte doar din actualizarea beta pentru Android, dar este posibil ca aceasta să fie extinsă și la iOS, potrivit Antena 3 CNN.

Astfel, WhatsApp va putea fi accesat pe un alt telefon, de exemplu, exact cum se procedează în cazul funcției „dispozitive conectate”, prin care WhatsApp poate fi accesat de pe un computer fără să fie deconectat de la smartphone. Tot ce trebuie să facă utilizatorii este să scaneze codul QR necesar pentru cel de-al doilea dipozitiv.

Potrivit WabetaInfo, un singur cont va putea fi asociat la maxim patru dispozitive.

WhatsApp, folosit fără să te contectezi la internet

În urmă cu câteva luni, o nouă funcție a fost anunțată de WhatsApp, care va reprezenta o schimbare majoră, potrivit anunțului companiei. Utilizatorii vor putea să comunice pe chat chiar dacă nu au conexiune de internet, conform The Independent.

Mai exact, va fi introdusă o setare care va permite oamenilor să introducă numele unui server proxy pentru a se conecta la internet. Astfel, utilizatorii vor putea să rămână online chiar dacă există o întrerupere de curent ori internet este oprit.

Funcția este introdusă ca răspuns la închierile de rețele, cum s-a întâmplat în Iran. Potrivit reprezentanților companiei, situația din Iran a „negat drepturile omului şi împiedică oamenii să primească ajutor urgent”.

Conectarea prin proxy menține același nivel ridicat de confidențialitate și securitate pe care îl oferă WhatsApp. Mesajele tale personale vor fi în continuare protejate prin criptare end-to-end, rămânând între tine și persoana cu care comunici și pot fi văzute de nimeni”, au transmis reprezentanții companiei.

 

Foto express.co.uk

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Finanțări de la MAT. Incubatoare de afaceri pentru studenți

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: WhatsApp